analyseCrypto

BITCOINS HØYRE HØYE VISNINGER BARE HVORDAN SVAKE FIAT VALUTA BLIR

I løpet av helgen satte Bitcoin en sentralt høyere høyde. Og selv om kryptoaktiva trekker seg litt tilbake med ukens valgusikkerhet, kan en bekreftet opptendens gi klar himmel i ukene fremover.

Forteller imidlertid mangel på en høyere høyde på andre toppvalutaer en annen historie om Crypto Bank – en som i stedet fremhever dollarens svakhet mer enn kryptovalutas styrke?

TOPP CRYPTOCURRENCY Setter ENDELIG HØYERE HØYT FOR FØRSTE GANG SIDEN BULLMARKEDET

I følge Investopedia er definisjonen av en oppadgående trend „et generelt trekk høyere i pris, skapt av høyere svingninger og høyere svinghøyder.“ Bitcoins høyere lavpunkt på Black Thursday, så skremmende som den dagen kan ha vært, var et skritt i å snu trenden fra bearish til bullish.

Den andre brikken i puslespillet kom til spill i helgen da på Halloween og en fullmåne Bitcoin-pris eksploderte helt til $ 14100 på toppen av BTCUSD-paret.

$ 14 000 BTC er betydelig i seg selv, men det satte også den første høyere high på høye tidsrammer siden desember 2017. Det månedlige lyset stengte under nøkkelmotstandsnivået på $ 13 800. Når dette nivået er ryddet, ifølge teknisk analyse, er den eneste motstanden som gjenstår på $ 20.000.

DOLLAR-AVFALL: BITCOIN FALL KORT AV NYE HØYDER MOT EURO, YEN OG MER

Bulls har feiret Bitcoins høyere high og det de mener er en bekreftet opptrend. Men dessverre har kryptovalutaen ikke klart å sette en høyere høyde mot andre ledende verdens fiat-valutaer, noe som tyder på at det kanskje er dollarens svakhet bak den nye topp i pris, og ikke en opptrend som forventet.

Mot euroen klarte ikke Bitcoin å sette en høyere høyde. Pund sterling kom også kort fra nøkkelnivået.

Alle valutaer handler til forskjellige verdier, så det er ikke overraskende å se svingninger mellom hvor kryptoaktiva er versus andre eiendeler. Bitcoin har til og med satt en ny heltidshøyde mot andre globale valutaer, som den brasilianske realen.

Forskjellen skyldes svakhet i disse andre valutaene, slik at Bitcoin får overtaket. Mot sterkere valutaer, som yen, avbildet nedenfor, klarte ikke Bitcoin å bekrefte en opptrend.

På grunn av greenbackens globale reservevalutarolle handler dollar mot alle andre eiendeler og er basisvalutaen som valutakursene blir satt til.

På grunn av dollarens dominans, er BTCUSD det diagrammet som betyr mest, og det høyere er i.

Hi, I’m Emma