Bitcoin

Crypto ondersteund door Bitcoin als aandelen Voel de FUD

Bitcoin zet zijn opwaartse trend voort en neemt de meeste belangrijke valuta mee. Filecoin bestrijdt een achterhoedeactie terwijl het aandelenvertrouwen laag blijft.

Crypto is optimistisch omdat Bitcoin zijn sterke prestaties voortzet

Beleggers in Filecoin kijken toe terwijl het netwerk wordt opgeschrikt door berichten over opstand.
De aandelenmarkten kenden een grote uitverkoop omdat het vertrouwen in een stimuleringspakket laag blijft.

Het was een bijzonder goede dag op de cryptomarkten. De totale marktkapitalisatie is gestegen met een gezonde 2,3%, waarmee het meer dan $ 372 miljard bedraagt. The News Spy leidde de aanval met een winst van 3,4%, gevolgd door Monero met 3,4% stijgingen, de aanhoudende bull run van Stellar zag het de afgelopen dag 5,3% stijgen en XRP steeg ook met 3,17%.

Waarom zijn HODLers in zo’n goede bui?

Het is moeilijk te zeggen, maar één theorie heeft te maken met de prestaties van Bitcoin als een actief dat zich niet op dezelfde manier gedraagt ​​als aandelen en / of goud.

Terwijl mensen als de S&P en de Dow Jones gisteren in het rood eindigden, net als goud, is Bitcoin de andere kant op aan het trenden. “Dit geeft aan beleggers een signaal dat er een actief is dat beter bestand lijkt te zijn tegen geopolitieke schommelingen, zoals de Brexit en de Amerikaanse algemene verkiezingen. Het heeft het tot een aantrekkelijk voorstel gemaakt ”, zegt een woordvoerder van AAX , ’s werelds eerste digitale activabeurs die wordt aangedreven door de London Stock Exchange.

In combinatie met de afnemende vluchtigheid van Bitcoin , zou dit de reden kunnen zijn waarom Bitcoin zo’n goede maand heeft. Analisten lijken het daarmee eens te zijn.

Hi, I’m Emma