Bitcoin

Er Bitcoiners A ** Huller?

Vi er blevet kaldt “Toxic Bitcoin Maximalists” som et forsøg på fornærmelse. Vi viger ikke, vi bærer det som et æresmærke. Vi undskylder ikke vores faktiske omstændigheder, vores tillid eller vores meme-krigsførelse. Du kan finde os på Twitter og svare på svage argumenter mod bitcoin (de er alle svage) med „Have det sjovt at forblive fattig“ snarere end at forsøge at overtale den uskyldige modstander eller dovne kritiker. Michael Saylor refererer passende til bitcoiners som „Cyber ​​Hornets“, ikke kun fordi hornets har stingers, men formodentlig fordi hornets tjener et større formål, der opretholder det bredere økosystem.

Sagen er, Bitcoinere har ret. Hvilket nødvendigvis betyder, at enhver anden økonomisk filosofi er forkert. Slutningen. Guld er det ikke. Fiat er dybest set toiletpapir. Altcoins? Lol.

Nej, Bitcoin er løsningen

Vores overbevisning om Bitcoins uundgåelighed er et naturligt fremtrædende fænomen, der findes som en funktion til at dræbe bugs. Dette er ikke et tegn på, at et fravær af vores sjove memes ville svække netværket. Men ligesom hornets, der tjener til at forhindre den skadelige spredning af gennemgribende insektpopulationer, beskytter vores proaktive aggression bogstaveligt talt menneskehedens fremtid ved at bevare vores eneste skud på løftet om befrielse fra tyranni. En passiv eller defensiv kropsholdning gør det simpelthen ikke.

Ved at beskytte netværket i sine tidlige stadier baner vi løbende vejen for bitcoins opstigning og dets uundgåelige dominans som den globale valuta. Denne service til verdenssamfundet er underforstået og meget misforstået. Det er okay! Vores årvågenhed er vores evangelisering. I en verden af ​​subjektiv sandhed er vores overbevisning vores markedsføring. I en kultur oversvømmet med håbløshed giver vores ægte optimisme uventet opmuntring til dem, der sulter efter ægthed.

Den verden, vi bor i, er blevet en afbrydelse af løgne og vold. Meget lidt godt forbliver til stede under solen. Hver institution er blevet ødelagt. Orwells vision er over os, og få ser ud til at være ligeglade. Det er tydeligt, at samfundet nulstilles af magtfulde kræfter, og som vi oplevede i 2020, bliver tingene underlige. Bitcoinere er enige om, at en nulstilling er nødvendig, selvom vi insisterer og vil have forrang ved at lette en nulstilling denomineret i satoshier. En gentilpasning, hvis du vil.

Bitcoin selv er svaret på næsten ethvert makroproblem, som menneskeheden står over for

Denne kendsgerning er i stigende grad åbenbar for enhver person, der gider at se en kvalitets YouTube-video, der varer 10 minutter med et oprigtigt åbent sind. Det vil sige, hvis YouTube ikke allerede har forbudt denne video, idet den er den korrupte institution, som den er blevet.

Vi lever i tider, der er skæmmet af en løbende eksistentiel nødsituation, der kræver fokuseret årvågenhed for at vi kan overvinde. Bitcoinere er blandt de venligste, mest pålidelige og generøse mennesker på jorden. En af vores mest populære memer er en formaning om at forblive ydmyg. Vi har et dybt ønske om at se vores medmennesker og huwoman blomstre. Vi bruger humor til at komme med vores pointer, samtidig med at vi insisterer på alvoren og haster med vores nuværende øjeblik i historien. Vi har ikke brug for taknemmelighed, men vi er opmærksomme på vigtigheden af ​​at være tidlige adoptere og vores evne til at se, hvor tingene er på vej, hvis vi ikke retter kursen med hast.

Da jeg var teenager, spillede jeg mange videospil og var lidt doven. Ok, jeg var hella doven. Jeg vil aldrig glemme den dag, min far konfronterede mig og sagde: „George, du skal stoppe med at spilde dit liv og begynde at tage din fremtid alvorligt, ellers bliver du en taber.“

Hi, I’m Emma