Futuurikauppiaat ovat lyhyitä Bitcoinia – 3 syytä, miksi se ei pysäytä rallia

Bitcoin-futuurimarkkinoiden rahoituskorot osoittavat, että kauppiaat ovat lyhyitä BTC: tä, aiheuttaen lyhyen puristuksen.

5. syyskuuta lähtien monet kaupat Bitcoin Evolution futuurimarkkinoilla ovat olleet näennäisesti lyhyitä. Koska suurin osa vedoista BTC: tä vastaan, BTC-futuurisopimusten rahoitusaste muuttui negatiiviseksi.

Mutta viimeisten 30 tunnin aikana Bitcoinin hinta nousi 10 211 dollarista peräti 10 878 dollariin Coinbasessa. Markkinoiden suuret shortsit lisäävät BTC : n palautumista kolmesta syystä.

Kolme tekijää ovat alhaiset rahoitusosuudet, lyhyen puristuksen todennäköisyys ja 10000 dollarin tukitason puolustamisen seuraukset.

Matalat rahoitusosuudet hyödyttävät Bitcoinia

Bitcoin-futuurimarkkinat toteuttavat mekanismin, jota kutsutaan „rahoitukseksi“. Lyhyesti sanottuna rahoitus kannustaa elinkeinonharjoittajia, jotka kaipaavat BTC: tä tai vedonlyöntiä siitä, nousemaan hinnassa, jos markkinat ovat enemmistön lyhyet, ja päinvastoin.

Sellaisena, kun suurin osa markkinoista on aktiivisesti oikosulussa Bitcoinilla, lyhyiden sopimusten haltijoiden on maksettava korvaus pitkille haltijoille. Ongelma ilmenee, kun rahoitusosuudet pysyvät negatiivisina pitkään.

Jos BTC ei laske, mutta rahoitusosuudet pysyvät alhaisina, lyhyiden sopimusten haltijoilla ei ole kannustinta pitää kiinni shortseista. Lopulta lyhyet haltijat säätävät asemiaan, mikä vaatii heitä markkinoimaan ostamaan BTC: tä. Koko prosessi saa BTC: n kysynnän kasvamaan lyhyellä aikavälillä.

Salanimetön kauppias, joka tunnetaan nimellä “Bysantin kenraali”, toi esiin alhaiset rahoitusosuudet BTC: n potentiaalisena katalysaattorina. Hän selitti :

”Meillä on melkein enemmän tappiota myyviä ihmisiä kuin voittoa. Tämä on nouseva, jos et tiennyt. “

Bitazu Capitalin perustajaosakas Mohit Sorout sanoi vastaavasti, että shortsit maksoivat Binancesta kauan viimeisen 24 tunnin aikana.

Pieni lyhyt puristus tapahtuu

Kuten Cointelegraph aiemmin ilmoitti , futuurimarkkinoiden avoin korko on ollut matala viimeisen kuukauden aikana. Tämän seurauksena markkinat vaihtelivat pitkään vain vähän.

Termi avoin korko viittaa markkinoilla avoimien pitkien ja lyhyiden sopimusten kokonaismäärään. Se on tehokas mittari kaupankäynnin mittaamiseksi futuurimarkkinoilla tiettynä ajankohtana.

Koska avoin kiinnostus oli vähäistä, suurta lyhyttä puristusta ei todennäköisesti tapahtunut. Kahden viime päivän aikana BTC kasvoi kuitenkin yli 6%, mikä vahvisti uutta löydettyä vauhtia. Nousu osoittaa, että tällä hetkellä tapahtuu pieni lyhyt puristus, joka neutraloi futuurimarkkinat.

10000 dollarin tason vahvuus on tärkeä

Kauppiaat ovat usein puhuneet 10 000 dollarin tukitason merkityksestä elo- ja syyskuussa.

Bitcoin on puolustanut joustavasti 10000 dollaria huolimatta kaivostyöntekijöiden viimeaikaisesta myyntiin kohdistuvasta painostuksesta, jotta ne voisivat nopeasti toipua kauppiaiden tämän tärkeän psykologisen tason yläpuolella. Pitkäaikainen CME-aukko 9650 dollaria nosti todennäköisyyden syvempään pudotukseen alle 10000 dollaria, vaikka se on yhä epätodennäköisempää .

Vakaus yli $ 10000 ja jatkuva pyrkimys testaa $ 11000 vastuksen taso on optimistinen trendi.

Michael van de Poppe , kokopäiväinen kauppias Amsterdamin pörssissä ja Cointelegraph Marketsin avustaja, selitti, että keskeinen vastustuskyky rikkoutumiselle oli 10 700 dollaria.

BTC on ylittänyt kyseisen vastustason matalammissa aikakehyksissä, ja seuraava este on korkean aikavälin kehyskaavioille perustaa 10 700 dollaria uudeksi tuen tasoksi. Hän sanoi :

”Vastusvyöhykkeellä. Ratkaiseva alue, joka on 10 350 dollaria. Keskeinen murtumisvastus on 10 700 dollaria. Hajota ja kohdennamme 11 000-11 200 dollariin. „