Halbierung

Mike Novogratz’s Galaxy Digital Launching a Bitcoin Fund

Het fonds zal beschikbaar zijn voor investeerders in Canada.

Nu Bitcoin zijn piek eind 2017 bereikt, heeft Galaxy Digital, de door Mike Novogratz opgerichte crypto-gerichte handelsbank, samen met CI Global Asset Management (CI GAM) een nieuw Bitcoin-fonds op de markt gebracht.

CI GAM zal het nieuwe Bitcoin-fonds beheren, terwijl Galaxy Digital zal optreden als haar sub-adviseur, wat betekent dat het alle Bitcoin-handel op de helft van het fonds zal uitvoeren.

Het fonds wordt gedubbeld CI Galaxy Bitcoin Fund, het fonds zal gesloten zijn en CI GAM heeft al een ontvangstbewijs ingediend en gekregen voor het voorlopige prospectus voor de beursgang (IPO).

De aankondiging van maandag dat het beleggingsfonds direct zal beleggen in Bitcoins tegen de Bloomberg Galaxy Bitcoin Index, die de prestaties van de Bitcoins ten opzichte van de Amerikaanse dollar meet.

Hoewel de totale omvang van het fonds nog niet bekend is, zal het eenheden van Klasse A en Klasse F aanbieden tegen een prijs van $10 per stuk.

Stijgende vraag naar Crypto
Het hoofdkantoor is gevestigd in New York, Galaxy Digital kreeg tractie in de drukke industrie, voornamelijk dankzij de miljardair oprichter, Mike Novogratz. Het bedrijf biedt een reeks van crypto-gerichte diensten aan, waaronder vermogensbeheer, handel en investeringsbankdiensten.

Voorgestelde artikelen

Big Tech Player Over het verwerven van PrimeBit ExchangeGo naar artikel >>

De aankondiging van het nieuwe fonds kwam toen Bitcoin een bullish rally liet zien, en de vraag naar de diensten van Galaxy Digital stijgt ook.

In de financiële update van Q3 onthulde het bedrijf Galaxy Digital Asset Management dat het een totaal aan activa onder beheer (AUM) heeft van 407,4 miljoen dollar. Bovendien, getuigde zijn handelseenheid een 75 percenten jaarlijkse groei met een totaal handelsvolume van $1.4 miljard voor het kwart.

Verder meldde het bedrijf een inkomen van meer dan $44,6 miljoen in het derde kwartaal van 2020.

Vorige week, rapporteerde de Magnaten van Financià „n over de Digitale aanwinst van de Melkweg van twee cryptocurrency bedrijven, crypto geldschieter, DrawBridge en merkgebonden handelsfirma, het Blauwe Kapitaal van de Brand.

„De ,,Digitale Melkweg boekte vooruitgang over onze bedrijfslijnen in het derde trimester, met inbegrip van recordvolumes in onze handelszaken,“ Novogratz zei onlangs. „We hebben verschillende belangrijke stappen voorwaarts gezet in de tweede helft van 2020… een inkomende golf van institutionele adoptie voor digitale activa en blockchain-oplossingen door investeerders, bedrijven en overheden.“

Hi, I’m Emma